Cautare

35101 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (3.97 secunde)
Premierul Victor Ponta i-a raspuns ferm si corect presedintelui Basescu, care a cerut initial amanarea intrarii in vigoare a Codului Penal si a Codului de procedura penala, apoi corectarea acestora: "Codurile Penal si de Procedura penala intra in vigoare. ... In ceea ce priveste Codul Penal, cred ca art.
Sa ii facem acum dosar penal!? ... Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
Sa ii facem acum dosar penal!? ... Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre.
Aspectul moral al cazului este ca un avocat obraznic foloseste chichitele legii pentru a-si realiza interesele.
In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati.
Ionescu: ... Tudor ar fi fost colaborator al Securitatii", a precizat Cazimir Ionescu. ... Poate ca facea rapoarte la Iulian Vlad (seful Securitatii - n.r.) sau direct lui Ceausescu", a spus Cazimir Ionescu.
Primele tensiuni s-au lasat observate odata cu numirea prefectilor cind au culminat in final cu dezamagirea lui Basescu fata de prefectul numit al Capitalei, Silvian Ionescu.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. "Rusia nu este judecata, deci nu are nevoie de avocat", a declarat Medvedev.
Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca a fost sambata la Penitenciarul Rahova cu doi calugari de la Muntele Athos, pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze duminica o slujba la biserica unitatii de detentie.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Au jucat extrem de prost inca de la inceput, mizand pe doua lucruri, care nu pot constitui ele insele argumente sau solutii la situatia in care atat de prosteste singuri au intrat - daca nu cumva au fost premeditat din interior lucrati:
As incepe prin a spune ca "legea este ratiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), o afirmatie care, acum, peste secole, capata relevanta intr-un moment in care noi, cei care alcatuim corpul legislativ al tarii, suntem pusi in fata situatiei de a alege intre a crea legi al caror efect sa nu poata fi interpretabil si a ne confrunta cu un val de neacceptare si opinii dintre cele mai controversate in materie de Cod Penal.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Din citeva mii de profesori din judetul Galati, doar 17 au declarat in mod oficial statului faptul ca obtin, in timpul liber, cistiguri suplimentarea din acordarea de meditatii.
De mai multe luni de zile autoritatile galatene cu atributii in domeniu sa lupta sa ii convinga pe producatorii de lapte sa declare cantitatile de lapte pe care le produc, precum si pe cele care ajung la procesatori sau direct pe piata.
In primele sase luni ale acestui an Electrica Galati a obtinut un profit de 16,816 milioane de lei din activitatea de exploatare, conform bilantului intocmit recent de catre conducerea societatii.
google-analytics.com